Gestul tău contează.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit și fii supereroul României. Gestul tău înseamnă încă o speranță pentru tinerii din țară. Pentru educație. Pentru voluntariat. Pentru digitalizare.

Ce trebuie să faci?

Completează Formularul 230 cu datele tale personale și semnează-l până la 20 mai.

De restul ne ocupăm noi. Vom genera formularul pentru tine și îl vom trimite la ANAF până la termenul limită pentru ca 3,5% din impozitul tău pe venit să fie redirecționat automat către proiectele noastre.

Ce facem cu cei 3,5% ai tăi?

Centrul de Educație Digitală

Dezvoltăm un ecosistem de țară pentru a digitaliza învățământul preuniversitar: de la management la educația și formarea tinerilor.

Află mai multe
Centrul de Voluntariat

Dezvoltăm un ecosistem de țară pentru a coordonarea voluntarilor și adunarea de statistici din sistem. Concepem proiecte și campanii de promovare a voluntariatului.

Află mai multe

Întrebări frecvente

Nu. Este alegerea ta despre cum să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în 2022. În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.

Practic nu oferi nimic din salariul tău, ci din banii politicienilor. Te bucuri de savarina ta preferată și susții și educația #PeBune.

Poți să îl depui la noi până pe 20 mai, pentru a avea timp să le procesăm și încărca în platforma ANAF. Dacă depui direct la administrația fiscală, o poți face până pe 25 mai.

Poți depune formularul în format fizic la una din Administrațiile Financiare de care aparții. Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea de domiciliu trecută în cartea de identitate. Iată aici o listă cu adresele administrațiilor financiare.

Având în vedere că funcționăm online, noi nu avem un birou propriu-zis. Însă, puteți să depuneți dosarul la unul din colegii noștri din Cluj, Galați și București. Scrie-ne la donator@onedu.ro pentru a te contacta unul din colegii noștri.

Nu. Suma redirecționată va fi calculată de către inspectorul fiscal.

Înregistrarea organizației poate fi verificată accesând acest link și introducând codul fiscal 40484090.

Organizația noastră funcționează ca structură a Asociației pentru copii cu dizabilități – Mă Bucur de Viață, conform acestei hotărâri.

Cu toate acestea te asigurăm că redirecționezi către cauza noastră, deoarece contul bancar este diferit de cel al Asociației.