Sunt în #teamCOR

Prin implicarea în organizația noastră ai acces la o mulțime de oportunități și reduceri la partenerii noștri. Te dezvolți, donezi timp pentru o cauză importantă și acționezi în punctele cheie ale României.

10.05.2022, 09_57_24 (1)

#teamCOR - generația schimbării în România

Organizația noastră este dezvoltată prin voluntariat și din dorința de schimbare, astfel că avem un sistem complex de organizare și funcționare, eficient și pliat pe tineri. Activitatea ta conferă impact în proiectele organizației și contribuie în mod direct la obiectivele pe care ni le-am asumat.

Vei fi în contact direct cu comunitățile asupra căruia vei avea impact. Vei fi parte dintr-un ecosistem de membri ai #teamCOR, în care empatia, răbdarea, viziunea și curajul sunt cele mai importante principii. Dar pentru că trebuie să știi cu ce vei avea de-a face, noi am setat deja profilul de voluntar, în funcție de skill-urile pe care ni le poți oferi, cât și în funcție de ceea ce îți place să faci.

Departamentele noastre

Comunicare și Relații publice

Aici sunt construite toate comunicările noastre publice, administrate site-urile web și gândite campaniile de marketing ale organizației.

Fundraising

Aici comunicăm cu donatorii, transmitem rapoarte despre cum am folosit donațiile și atragem noi persoane să susțină organizația.

Mobilități Erasmus

Aici construim parteneriate internaționale puternice pentru a oferi oportunități tinerilor și scriem proiecte Erasmus.

Programe și Organizare evenimente

Aici concepem și coordonăm toate programele pentru tineri și organizăm evenimentele organizației.

Secretariatul General

Aici administrăm întreaga organizație, de la voluntarii care intră în organizație, până la documentele interne atât de necesare pentru bunul mers al lucrurilor. Vorbim cu companii despre campaniile noastre și ne ocupăm de creșterea și dezvoltarea organizației și a resursei umane.

Cum te poți implica

Te înscrii în cadrul unuia dintre departamentele noastre
Activezi sau înființezi o substructură a organizației noastre în județul tău

Întrebări frecvente

Trebuie să ai minim 15 ani împliniți la momentul înscrierii.

Ai nevoie doar de cartea de identitate. În rest, va fi doar necesar să declari că nu ai antecedente legale.

Pentru a primi adeverință, trebuie să ai minim 20 de ore de voluntariat sau, în cazul în care ai activat doar în cadrul unui eveniment, îți va fi eliberată adeverința de voluntar din oficiu. 

La cerere, îți putem elibera certificat de voluntariat, după minim 120 de ore.

Pentru a te putea acomoda cu echipa, modul de lucru, ne dorim să fii voluntar la noi minim 2 luni.

Implică-te pentru schimbare.

Acum. Pentru educație. Pentru tineri.